Apple njoftoi ofertat e saj të së Premtes së Zezë 2021 – merrni këto oferta më të mira

foto

Nëse keni pritur që Apple të shpallë ofertat e saj në Apple Store të Premten e Zezë 2021, ne kemi dy përditësime të rëndësishme për ju. Së pari, Apple më në fund publikoi të gjitha detajet për marrëveshjet e saj të pushimeve, kështu që pritja ka marrë fund. Dhe së dyti, duhet të jeni i ri në këtë sepse ofertat e së Premtes së Zezë të Apple janë gjithmonë të tmerrshme.

Apple nuk bën zbritje. Çdo fans i Apple mund t’ju thotë këtë. Në vend të kësaj, kompania ka interpretimin e saj të marrëveshjeve të së Premtes së Zezë të Apple Store. Me pak fjalë, të gjitha çmimet e Apple mbeten të njëjta, por ju merrni karta dhuratë me emërtime të ndryshme në varësi të asaj që blini. Dhe po, ato janë karta dhuratash të Apple Store, kështu që nuk mund t’i shpenzoni ato para askund tjetër.

Është e tmerrshme që Apple nuk ka oferta më të mira çdo vit për të Premten e Zezë dhe të hënën Cyber. Por lajmi i mirë është se ne do t’ju tregojmë shumë oferta Apple Black Friday 2021 që janë shumë më të mira se ato që ofron Apple!