Shitja e Walmart’s Black Friday PS5 & Xbox Series X fillon sot – 22 nëntor

foto

Ndërsa ka qenë shumë e vështirë për të blerë një tastierë kudo gjatë vitit të kaluar, Walmart ka qenë një nga vendet më të mira për të gjetur një të tillë. Megjithatë, rezervat nuk kanë qenë aq të bollshme kohët e fundit.

Kjo është ndoshta sepse shitësit me pakicë kanë grumbulluar konzolla të gjeneratës tjetër për të kursyer për shitjet e të Premtes së Zezë. Megjithatë, për fat të mirë, me të Premten e Zezë në afërsi, më në fund po shohim që disa nga këto konzola të dalin në shitje.

Zbuloni gjithçka që duhet të dini në lidhje me rezervat e Walmart PS5 dhe Xbox Series X të 22 nëntorit më poshtë.

Walmart ka qenë një vend shumë i besueshëm për të marrë një tastierë të gjeneratës tjetër kohët e fundit. Kjo është për shkak se shitësi me pakicë rimbush rregullisht konzolat.

Sidoqoftë, shumë klientë janë zhgënjyer me rezervat e fundit të Walmart PS5. Në fund të fundit, të jesh i mbërthyer në një radhë të pafund nuk është ideale.

Shpresojmë që Walmart të ketë rregulluar sistemin e tij të radhës në internet për shitjen e ardhshme të së Premtes së Zezë të Qasjes së Hershme sot.