Apple Watch Series 10 mund të ketë një ekran me madhësi ultra

foto

Ja disa lajme potencialisht të mira për pronarët e Apple Watch të cilët e kanë zilinë e ekranit të Apple Watch Ultra: Apple Watch Series 10 — mund të ketë të njëjtën madhësi ekrani si ora 49 mm e jashtme e kompanisë. Kjo është si shtesë e përmirësimeve të tjera të mundshme, si një kasë më e hollë dhe një çip i ri që mund të “hajë bazat për disa përmirësime të AI në rrugë”, sipas buletinit më të fundit të Mark Gurman Power On për Bloomberg.

foto

Thashethemet e ekranit duket se mbështesin një render CAD nga muaji i kaluar që tregoi një orë të Serisë 10 me një ekran dy inç. Gurman thotë – dhe kjo paraqitje duket se tregon – se ora nuk do të shfaqë ndryshe ndonjë ndryshim të madh të dizajnit. Nëse kjo do të thotë se nuk ka lidhje magnetike të rripit të orës ose çfarëdo tjetër, unë po e vendos atë pjesë të thashethemeve në kolonën “e mirë” – si shumë, unë kam grumbulluar një numër rripash orësh gjatë viteve dhe do të doja të mbaja duke i përdorur ato nëse vendos të përmirësoj.

foto

Sa i përket sensorëve të rinj, kjo duket më e re, pasi Gurman thotë se Apple po lufton me dy përditësime të mëdha të sensorëve shëndetësorë që ka planifikuar. Kompania thuhet se nuk ka qenë në gjendje të arrijë besueshmërinë e saj të përfolur të monitorit të presionit të gjakut dhe ai shkruan se mos përdorimi i sensorit të tij të ndaluar të oksigjenit në gjak po pengon përpjekjet e saj për të shtuar zbulimin e apnesë së gjumit.

Apple thuhet se po planifikon një version më të lirë të Apple Watch SE për të sjellë çmimet në përputhje me Galaxy Watch FE të Samsung prej 199 dollarësh. Një mënyrë për ta bërë këtë, me sa duket, është me një kuti plastike të ngurtë. Kjo mund ta bëjë orën më të lirë, të sigurt dhe ndoshta më të lehtë – mund të mendoj për të paktën një produkt tjetër të Apple që mund të përfitojë nga një vendim i ngjashëm! (Vision Pro. Po flas për Vision Pro.)

Së fundi, Gurman thotë se kompania po planifikon të lëshojë një Watch Ultra 3, por mos prisni ndryshime të mëdha vizuale. Megjithatë, thuhet se do të marrë çipin e ri që do të fuqizojë Serinë 10.