Google planifikon veçori të ngjashme me Recall për seritë Pixel 9

foto

Sipas Autoritetit Android, Google po planifikon të prezantojë një sërë veçorish të reja të AI nën markën “Google AI” për serinë Pixel 9.

foto

Përveç veçorive ekzistuese si Circle to Search dhe Gemini, ka tre të reja: “Add Me” është krijuar për t’u siguruar që të gjithë të jenë në një foto në grup dhe bazohet në veçorinë Best Take.

foto

“Studio” mund të bëhet një gjenerator imazhi i AI i ngjashëm me “Imazh Playground” të Apple. Funksioni i ri më interesant është “Pixel Screenshots”, një alternativë më miqësore ndaj privatësisë ndaj veçorisë së diskutueshme të “Recall” të Microsoft.

Në vend që të regjistrojë automatikisht gjithçka, funksionon vetëm me pamje të krijuara vetë, të pasuruara me metadata dhe të analizuara nga një AI lokale.

Pamjet e ekranit më pas mund të kërkohen për përmbajtje dhe mund të bëhen pyetje.