Automjeti i ri në Cyberpunk ‘Vigilance 2099’ ka një trailer të ri

foto

Traileri u ri Vigilance 2099 tregon mekanikën e ngarhes, së bashku me shumë vrapim dhe rrotullim. Ai gjithashtu jep një ide të luftimit, dhe llojet e armiqve me të cilët personazhi do të dalë kundër.

Ndikimet pas Vigilance 2099 janë të qarta, me më shumë se një ngjashmëri me Cyberpunk 2077 dhe muzikë që të kujton Blade Runner. Zhvilluesi thotë se ai ishte frymëzuar edhe nga loja e anuluar Prey 2.

Vigilance 2099 përdor Unreal Engine 4, por përveç kësaj, shumë pak dihet për lojën. Zhvilluesi i llogarisë Twitter poston përditësime dhe ekziston një server i veçantë Discord, por aktualisht, asnjë faqe në dyqan nuk është shfaqur.

Në lajmet e ndërlidhura, CDPR ka thënë se Cyberpunk 2077 është tani në një “nivel të kënaqshëm”, megjithë çështjet e lojtarëve. “Ne kemi qenë duke punuar në performancën e përgjithshme, për të cilën jemi gjithashtu mjaft të lumtur”, tha CEO i CDPR Adam Kiciński.

Cyberpunk 2077 u kthye në tastierat e PlayStation në Qershor dhe u bë loja më e shitur atë muaj, megjithëse CDPR rekomandoi që vetëm lojtarët e PS5 dhe PS4 ta shkarkojnë lojën.

Së bashku me kthimin e lojës në PS Store, CD Projekt Red lëshoi ​​gjithashtu një copë toke të re që rregulloi një listë të defekteve kryesore që shkaktonin probleme në kozmetikë, lojëra dhe progresion për lojtarët.