Bëhen të ditura datat për shitjet e ardhshme të Steam

foto

Dyqani i lojërave të kompjuterit të Valve ka mbajtur shitje sezonale për një kohë të gjatë tani, dhe ne sapo kemi mësuar datat e fillimit për grushtin tjetër të tyre.

SteamDB ka datat më të fundit për shitjet e ardhshme të Steam. Tjetra e planifikuar është Digital Tabletop Fest 2021, e cila do të zgjasë 21-25 tetor, me ngjarje të transmetuara drejtpërdrejt nga Auroch Digital. Kjo është një bllokim: Valve ka hapur regjistrimin për të marrë pjesë zhvilluesit e lojërave, të cilat mund të gjenden në faqen zyrtare të njoftimeve.

Pas kësaj, ne kemi data të pakonfirmuara të rrjedhjes për Shitjen e Halloween, Shitjen e Vjeshtës dhe Shitjen Dimërore për këtë vit. Shitja e Halloween nuk është e vështirë të merret me mend: do të mbahet më 28 tetor – 1 nëntor, për të përkuar me Halloween. Do të ishte shumë e çuditshme nëse nuk do të ishte kështu. Prisni shitje të mëdha në lojërat horror gjatë asaj loje – mund të jetë një shans i mirë për të marrë Resident Evil Village nëse nuk e keni bërë tashmë.

Pas Shitjes së Halloween, mund të prisni me padurim Shitjen e Vjeshtës, për të cilën një rrjedhje thotë se do të zgjasë 24-30 Nëntor. Shitja Dimërore është pas kësaj, dhe është caktuar për 22 Dhjetor – 5 Janar.

Ekziston edhe një tjetër Steam Next Fest për ta pritur me padurim këtë vit. Festimi i lojërave të ardhshme indie ka të ngjarë të përmbajë një ofertë tjetër të madhe të demonstrimeve falas dhe do të zhvillohet nga 1-7 Tetor. Do të jetë një shans tjetër për të vazhduar me disa lojëra emocionuese të PC të ardhshme, kështu që ju do të dëshironi të jeni të sigurt se është në kalendarin tuaj.