Call of Duty: Modern Warfare III u zbulua me trailerin e parë

foto

Siç ishte premtuar, Activision prezantoi Call of Duty tjetër sot pasi e shpalli zyrtarisht atë në fillim të këtij muaji . Pra, tani, “ne kemi trailerin e parë për Modern Warfare III – që është një lojë ndryshe nga Modern Warfare 3 (2011) – së bashku me disa detaje.

foto

Loja e re përmban një fushatë me një lojtar që, natyrisht, ndjek Modern Warfare II dhe prezanton një lloj të ri misioni të quajtur “luftë e hapur” që Activision e përshkruan si “një risi të re që fuqizon vendimet e lojtarëve si kurrë më parë”. Lojtarët supozohet se mund të zgjedhin stile të ndryshme të lojës – si vjedhja kundrejt lëvizjes me armë zjarri – dhe misionet janë krijuar për të plotësuar misionet e historisë më të përpunuara dhe lineare për të cilat njihet Call of Duty.

Ndërsa publikimet e Call of Duty kanë qenë një traditë vjetore që daton që nga viti 2005, Modern Warfare III shkëputet nga tradita në kuptim, pasi është një vazhdim i drejtpërdrejtë i atij të lëshuar një vit më parë. Kjo do të thotë se loja do të fillojë direkt pas Modern Warfare II të vitit 2022 , i cili u zhvillua nga Infinity Ward. Lëshimi i këtij viti po trajtohet nga Sledgehammer Games.

“Vizioni ynë për të ofruar lojëra Modern Warfare të njëpasnjëshme ka vite që po krijohet,” shkroi Activision në një postim në blog dje . “Që nga fillimi i zhvillimit si në Modern Warfare II ashtu edhe në Modern Warfare III , Sledgehammer Games ka punuar ngushtë me Infinity Ward për të krijuar një vazhdim të suksesshëm në serinë Modern Warfare , duke shfaqur kthimin e heronjve ikonë dhe zuzarëve. Lojtarët do të jenë në gjendje të afrohen më shumë me personazhet, të gërmojnë më thellë në linjat e tregimeve dhe të vazhdojnë të ndërtojnë progresion dhe ngarkesa pa ndërprerje.”

foto

Sa i përket multiplayer-it, loja do të shfaqë 16 harta në fillim (me të paktën 12 që vijnë pas lëshimit) dhe modalitete duke përfshirë “hardpoint” dhe “kill konfirmuar” si dhe një modalitet të ri 3v3v3 të quajtur “cutthroat”. Më interesante, megjithatë, është se multiplayer do të jetë i lidhur ngushtë me lojën e vitit të kaluar.

Siç shpjegon Activision:

Për herë të parë në historinë e Call of Duty , një sasi e madhe e përmbajtjes nga një lojë e mëparshme Modern Warfare do të transferohet – ose do të “çojë përpara” – dhe do të jetë e disponueshme në titullin e ardhshëm Modern Warfare . Të gjitha armët dhe përmbajtja e Operatorit që është zhbllokuar më parë ose është aktualisht e disponueshme për lojtarët në Modern Warfare II , do të barten midis Modern Warfare II dhe Modern Warfare III .

Dhe së fundi, nuk janë zombies. Modaliteti i pavdekshëm kthehet këtu – këtë herë, ai është zhvilluar nga studioja Call of Duty Treyarch – në atë që Activision thotë se është harta e saj më e madhe e zombive deri më sot. Është përshkruar si “një përvojë e mbijetesës së nxjerrjes PvE në botë të hapur, ku veçoritë kryesore të zombies bashkohen me mekanikë të rinj”.

Loja e re do të nisë në PlayStation, Xbox dhe PC (nëpërmjet Steam dhe Battle.net ) më 10 nëntor.