Samsung zbulon lojën e parë në botë që përdor formatin HDR10+ GAMING

foto

Samsung ka zbuluar zyrtarisht titullin e parë në botë HDR10+ GAMING , ‘The First Descendent’, të cilin e ka zhvilluar në partneritet me NEXON. Loja është gati të prezantohet në Gamescom 2023 dhe ‘The First Descendent’ do të jetë titulli i parë i lojërave që do të shfaqë standardin HDR10+ GAMING krijuar nga HDR10+ Technologies LLC.

foto

Me HDR10+ GAMING, lojtarët do të kenë një përvojë të shkëlqyer të lojërave falë kontrastit më të thellë, ngjyrave të pasura dhe shkëlqimit të balancuar. Për më tepër, falë HDR10+, lojtarët do të shohin përshkrime të sakta të detajeve në hije të errëta dhe në zona të theksuara me shkëlqim. Përfitimet e tjera të standardeve të lojërave HDR10+ përfshijnë përgjigjet pothuajse të menjëhershme, vonesën e ulët, mbështetjen e ndryshueshme të shkallës së rifreskimit dhe më shumë.

foto

Samsung bashkëthemeloi HDR10+ Technologies LLC në 2018 dhe e mbajti atë pa pagesë. Është një alternativë falas për Dolby Vision. Falë kësaj, ekosistemi HDR10+ është rritur në 155 partnerë dhe mbi 7000 pajisje të certifikuara. Hyun Kim, Zëvendës President Ekzekutiv dhe Zëvendës Drejtues i Zhvillimit të Biznesit në NEXON, tha: “ Duke miratuar HDR10+ GAMING, ne po e sjellim lojën në jetë në një mënyrë që më parë nuk ishte e mundur. Ky partneritet me Samsung po ngre gjithashtu shiritin në lojërat HDR, dhe ne jemi të ngazëllyer për të futur në këtë standard të ri të cilësisë së figurës në videolojërat .

Testi i parë beta i hapur i lojës ‘The First Descendent’ do të fillojë më 19 shtator. Lojtarët në të gjithë globin do të jenë në gjendje të hyjnë në testin beta të hapur dhe të përjetojnë lojëra si kurrë më parë. Kini parasysh se lojtarët nga Kina nuk do të mund t’i bashkohen testit të hapur beta për The First Descendant.