Elon Musk planifikon një festë Fallout në The Boring Company Vegas Loop

foto

The LVCC Loop central station is seen during the second day of CES Thursday, January 6, 2022, at the Las Vegas Convention Center. (Sam Morris, LVCVA/Las Vegas News Bureau)

Elon Musk është ende duke planifikuar festën me temë Fallout në The Boring Company (TBC) Vegas Loop.

foto

Fallout është një lojë e njohur me role post-apokaliptike. Vendosja e lojës përshtatet në mënyrë të përkryer brenda kufijve të tuneleve të The Boring Company. Në Fallout, ndërtohen disa strehimore nëntokësore për të mbrojtur të mbijetuarit e një lufte bërthamore globale. Duke pasur parasysh vendosjen dhe temën e Fallout, mund të ketë edhe një paraqitje Cybertruck në festën e hapjes së TBC.

foto

Musk foli për festën me temë Fallout për hapjen e Vegas Loop në janar 2021. Komenti i tij më i fundit në lidhje me lëkundjet e lëkundura për përparimin e Vegas Loop.

Lakja Vegas e Boring Company është një projekt i madh, duke pasur parasysh se sistemi i tunelit përfundimisht do të funksionojë në një pjesë të konsiderueshme të Las Vegas. Deri më tani, TBC ka hapur me sukses stacionin në Resorts World dhe e ka lidhur atë me Las Vegas Convention Center (LVCC) Loop. LVCC Loop kalon nëpër tre sallat kryesore të qendrës së kongreseve të qytetit. Lakja Vegas është një sistem më i shtrirë që transporton klientët përmes brezit të Las Vegasit dhe ndoshta disa vrimave lokale të ujitjes.

Diku këtë verë, TBC pritet të hapë një tjetër stacion që kalon përgjatë Lak Vegas: Stacioni Westgate. Pasi stacioni Westgate është i hapur, Vegas Loop do të ketë tre ndalesa, duke përfshirë Stacionin LVCC-Riviera dhe Stacionin Botërore të Resorts.

Në mars, TBC paraqiti aplikime për të dyfishuar madhësinë e Vegas Loop, duke e zgjeruar atë në 65 milje tunele me 69 stacione. Shtrirja do të kalonte nëpër Las Vegas Strip dhe Las Vegas qendrore. Stacionet e reja Vegas Loop do të fillojnë në Bulevardin Blue Diamond/Las Vegas dhe do të arrijnë në Fremont Street Experience.

Kompania Boring vlerëson se Vegas Loop mund të trajtojë më shumë se 90,000 pasagjerë në orë pasi të përfundojë. Qarku Clark dhe qyteti i Las Vegas miratuan aplikacionin e zgjerimit të TBC, duke e kthyer Lakun Vegas në një sistem tranziti masiv. TBC vëren se Vegas Loop do të kushtojë vetëm një pjesë të çmimit në krahasim me sistemet konvencionale nëntokësore me kapacitet për të trajtuar 90,000 pasagjerë në orë.