Nëse jeni të lodhur nga pamja e Chrome, ka një mënyrë të re për ta ndryshuar atë

foto

Kur hapni një skedë të re në një version aktual të Chrome, ka një flluskë në fund të djathtë të dritares suaj të emërtuar thjesht “Personalizoni Chrome”. Ka qenë atje prej vitesh, por tani Google po rinovon procesin – në vend që një kartë të marrë të gjithë dritaren e shfletuesit tuaj, opsionet e personalizimit të Chrome shfaqen në një shirit anësor, duke ju dhënë një pamje shumë më të mirë të kërkimeve të reja të shfletuesit tuaj përpara se të kryeni.

Përveç zgjedhjes së ngjyrave tuaja, do të shihni gjithashtu opsionin për të përditësuar temat e Chrome këtu – është një ndërfaqe shumë më e rregullt sesa kompania e ofruar më parë. Hidhi nje sy:

foto

E njëjta meny ju lejon të zgjidhni nga një nga disa koleksione temash, duke përfshirë ato të reja me art Google të porositur nga artistë të ishullit aziatik dhe të Paqësorit, LGBTQ+, vendas amerikanë, latinë dhe me ngjyrë, të ngjashme me atë që Google ka bërë në të kaluarën me Google Doodles. që shfaqen në faqen kryesore të Google. Keni vështirësi të vendosni për një temë? Ekziston një ndryshim për t’i bërë ndryshimet e përditshme.

foto

Ju ende mund të shkoni të kapni tema nga Dyqani i Uebit i Google nëse dëshironi – ka ende tema të panumërta të bëra nga komuniteti atje që ofrojnë vepra arti të personalizuara me ngjyra të lidhura të shfletuesit.