Pixel Stand i gjeneratës së dytë me UI të ri dhe karikues për Pixel 6

foto

Google po punon në një Pixel Stand të gjeneratës së 2-të për Pixel 6. Stenda e karikimit me valë të palëve të para tani ka rrjedhur, së bashku me një kuti të re dhe karikues për anijen e ardhshme.

Krahasuar me origjinalin e prezantuar me Pixel 3 në 2018, Pixel Stand i ri (nga Evan Blass në Twitter këtë mbrëmje) është shumë më i madh me një bazë të lakuar të pasme dhe jo rrethore. Ky dizajn ndihmon në akomodimin e një sistemi tifozësh për karikim me fuqi më të lartë, i përfolur më parë në 23W.

Ndërkohë, ndërfaqja e re e Pixel Stand fillon duke treguar ditën dhe datën në këndin e sipërm të majtë. Kontrollet e medias shfaqen më pas me rrjetin tuaj të kontrolleve të pajisjeve të zgjuara në shtëpi. Në fund janë dy shkurtore për “Modaliteti i Performancës” dhe “Mënyra e Qetë”.

Shtypi Pixel 6 dhe Pixel 6 Pro nxjerr rrjedhje për të zbuluar hapësirën e drejtpërdrejtë (në një shikim), zhbllokimin e fytyrës, më shumë
Google duket se po punon gjithashtu në një tullë të re karikimi. Ndërsa duket e njëjtë, ajo përmban një logo të gdhendur të Google. Kompania komunikoi në gusht se një karikues nuk do të përfshihet me Pixel 6 dhe Pixel 6 Pro, duke ndjekur kështu gjurmët e flamujve të tjerë. Në teori, mund të përfshihet me Pixel Stand.

Ndërkohë, ne marrim pamjen tonë të parë në kutinë e palëve të para të Google për Pixel 6. Duket saktësisht si ajo e prezantuar për Pixel 5a që paraqet një dizajn “të qëndrueshëm” me dy shtresa. Ka një pamje të jashtme të thyer, thithëse goditjes, e tejdukshme dhe një brendshme plastike e fortë.