PlayStation VR2 tani është në dispozicion në më shumë shitës me pakicë

foto

PlayStation VR2 mund të lidhet me një kabllo USB, por Sony më në fund po e zgjidh ekskluzivitetin e shitjeve të kufjeve të realitetit virtual.

foto

Pas një njoftimi të ulët në Twitter se PSVR 2 do të vijë te shitësit e palëve të treta, kufjet tani mund të blihen në Amazon, Best Buy, Target, Walmart dhe GameStop. Çdo shitës me pakicë po shet PSVR 2 dhe kontrollorët e tij për 549,99 dollarë, njësoj si Sony. Gjithashtu, nëse preferoni ta merrni me Horizon Call of the Mountain, ajo paketë që shfaq shumë nga potenciali i PSVR 2 kushton 599,99 dollarë dhe është gjithashtu në shitje në Amazon, Best Buy, Target, Walmart dhe GameStop.

foto

Kur PSVR 2 u lançua në fund të shkurtit, faqja e internetit e Sony ishte i vetmi vend për ta blerë atë. Ndonëse kjo nuk është arsyeja e vetme që shitjet e kufjeve VR të përputhshme me PS5 kanë qenë pak të dobëta, kufizimi i tij në një burim me pakicë definitivisht nuk ndihmon.

Çështja më e madhe e përmendur shpesh është zgjedhja e lojërave, me formacionin e lëshimit të përbërë kryesisht nga lojëra tashmë të disponueshme në platforma të tjera. Kjo valë filloi të ndryshojë pak me shtesat VR për titujt AAA si Gran Turismo 7 dhe Resident Evil Village, si dhe përvoja unike si Before Your Eyes, por ka ende shumë që Sony të provojë.

Një gjë që mund të ndihmojë pak më shumë PSVR 2 është pajtueshmëria me PC, por deri më tani, nuk ka pasur asnjë tregues që është në karta. Tani për tani, vetëm shitja e sendit në më shumë dyqane mund të ndihmojë më tej. Dhe meqenëse mënyra më e mirë për të ditur nëse do t’ju pëlqejë VR është ta provoni, mbase kjo është paraardhësi që dyqanet me pakicë të marrin kioska ku njerëzit mund të vendosin një PSVR 2 dhe të shohin se si u pëlqen nga dora e parë. Ky është një komponent tjetër që mungon shumë nga një nisje vetëm në internet.