Si të fshehni bisedat në WhatsApp pa përdorur arkivin

foto

Pothuajse të gjithë përdoruesit e WhatsApp kanë qenë në një situatë ku ata kanë kërkuar të fshehin disa nga bisedat e tyre, megjithatë nuk është gjithmonë aq e lehtë sa duket.

Deri më tani, WhatsApp do t’ju lejonte të fshehni biseda të caktuara, por ato do të rishfaqeshin sa herë që të vinte një mesazh i ri, duke i shtyrë ata përsëri në krye të listës së mesazheve që mposhtën qëllimin e fshehjes së tyre në radhë të parë.

Gjithçka ka ndryshuar tani, megjithatë, pasi WhatsApp ka zbuluar se është zhvendosur për të fshehur bisedat në një dosje të veçantë, pa burimet e arkivuara të rishfaqen në pjesën kryesore pas marrjes së një mesazhi të ri.

“Ne kemi dëgjuar se përdoruesit duan që mesazhet e tyre të arkivuara të qëndrojnë të fshehura në dosjen Arkivat e Bisedave, në vend që të kthehen në listën tuaj kryesore të bisedave kur të vijë një mesazh i ri,” shkroi kompania në Twitter.

“Cilësimet e reja të Bisedave të Arkivuara nënkuptojnë që çdo fije mesazhi që arkivohet tani do të qëndrojë në dosjen e Bisedave të Arkivuara, edhe nëse një mesazh i ri i dërgohet atij fije.”

Ju nuk do të merrni më njoftime për këto biseda “nëse ato nuk përmenden ose përgjigjen” sipas WhatsApp.

Mund të ktheheni në çdo kohë dhe të bëni ndryshime në cilësimet për secilën bisedë duke rishikuar seksionin “bisedat e arkivuara” dhe ndiqni hapat e mësipërm ashtu siç e shihni të arsyeshme.