Veçoria Anti-Lag e AMD po ndalon lojtarët nga Counter-Strike 2

foto

Zhvilluesit e Counter-Strike 2 i paralajmëruan fuqishëm lojtarët në një postim se do të ndalohen nëse aktivizojnë veçorinë Anti-Lag të AMD për CS2 . Sipas postimit, veçoritë nga përditësimet më të fundit të drejtuesve janë “zbatuar duke devijuar funksionet e motorit dll”, duke shtuar se kur AMD përditëson drejtuesit, ekipi do të punojë në “identifikimin e përdoruesve të prekur dhe kthimin e ndalimit të tyre”.

foto

AMD shtoi mbështetje për Anti-Lag Plus në CS2 në versionin Adrenaline Edition 23.30.1 driver . Veçoria është ekskluzive për GPU-të e serisë Radeon RX 7000, kështu që hardueri më i vjetër nuk duhet të ndikohet. Ne i dërguam email AMD-së për një deklaratë mbi këtë çështje. Engadget vë në dukje se mund ta çaktivizoni funksionin duke shtypur Alt+L dhe thekson se mund të verifikoni caktimin e tastit të nxehtë në AMD Radeon Software duke klikuar ikonën e ingranazhit > Hotkeys > duke personalizuar tastin e nxehtë për Anti-Lag Plus.

VideoCardz raportoi këtë mëngjes se lojtarët e lojërave të tjera, si Call of Duty: Modern Warfare 2, CoD: Warzone 2 dhe Apex Legends, po raportojnë gjithashtu se ose janë duke u ndaluar ose lojërat e tyre po prishen kur përdorin Anti-Lag Plus.

foto