WhatsApp: Futuni në një telefonatë edhe pasi ta keni humbur. Ja si…

foto

Karakteristika e thirrjeve të grupit WhatsApp është bërë lehtësisht një nga shtesat më të vlerësuara në platformë. Kompania e mesazheve të menjëhershme prezantoi përmirësime të shumta në tiparin e thirrjeve në grup që kur shpërtheu pandemia Covid-19 në të gjithë globin. WhatsApp tani do të prezantojë një veçori të re për të përsosur më tej përvojën e përdoruesit. Përdoruesit do të jenë në gjendje të kthehen në një telefonatë në grup edhe nëse e kanë humbur atë.

Bashkimi me thirrjet e humbura të grupit WhatsApp, më parë kishte nevojë për një nga anëtarët në telefonatë ose për të shtuar anëtarin që e humbi atë ose për të filluar një telefonatë të re plotësisht. Me funksionin e ri, përdoruesit e WhatsApp do të jenë në gjendje të shohin thirrjet e humbura dhe që vazhdojnë ende.

WhatsApp ka njoftuar se tipari i thirrjeve të bashkueshme do të dalë nga sot. Për më tepër, aplikacioni ka konfirmuar se tipari i ri nuk do të ndikojë në asnjë mënyrë në sigurinë dhe privatësinë e kriptimit nga një skaj i skajit.

Thirrjet e bashkueshme zvogëlojnë barrën e përgjigjes në një telefonatë në grup kur fillon dhe sjellin spontanitetin dhe lehtësinë e bisedave personale për thirrjet në grup në WhatsApp.

Nëse dikush nga grupi juaj humb një telefonatë kur bie telefoni, ai përsëri mund të bashkohet sa herë që të dojë. Për më tepër, një anëtar mund të braktisë dhe të ribashkohet me një telefonatë në grup për aq kohë sa është ende në vazhdim.

Në mënyrë që të sigurojë më shumë detaje të thirrjeve në vazhdim, kompania ka krijuar gjithashtu një ekran të informacionit të thirrjeve. Ky ekran do të shfaqë kush është tashmë në telefonatë dhe kush është ftuar, por jo akoma i bashkuar. Dhe, nëse goditni ‘injoroj’ ju mund të bashkoheni më vonë nga skeda e thirrjeve në WhatsApp.

Karakteristika e re do të ndihmojë përdoruesit të cilët shpesh bëjnë thirrje në grup WhatsApp me shumën maksimale të pjesëmarrësve. Ata do të jenë në gjendje të hyjnë në telefonatë në çdo moment të caktuar dhe të shikojnë njerëzit që janë në telefon. Karakteristika e re do të jetë në dispozicion si me video në grup ashtu edhe me thirrje zanore.