Aplikacioni Windows 11 Photos fillon të dalë në Insiders, ja si ta instaloni

foto

Panos Panay i Microsoft ngacmoi aplikacionin e ri Windows 11 Photos javën e kaluar. Në atë kohë, Panay tha që aplikacioni do të dërgohej në Insider së shpejti. Ajo kohë duket se është tani, pasi disa të brendshëm në Reddit kanë marrë aplikacionin e ri Photos.

Aplikacioni Windows 11 Photos do të duket i njohur për këdo që ka përdorur vëllain e tij Windows 10, por ka disa ndryshime të dukshme. Shikuesi i imazheve brenda aplikacionit ka një pamje karuseli. Aplikacioni ju lejon të zgjidhni imazhe të shumta, duke ju lejuar të shihni fotot krah për krah. Ekziston gjithashtu një shirit mjetesh lundrues në krye të aplikacionit, i cili përfshin shkurtore për redaktimin dhe ruajtjen e një imazhi. Aplikacioni gjithashtu ka qoshe të rrumbullakosura, duke e bërë atë të përafrohet me pamjen e Windows 11.

Aplikacioni tani ka ikona pranë opsioneve që shfaqen në menunë e tij të elipsit. Në fund të asaj menyje thuhet se mund të “redaktoni fotot si profesionistë” duke marrë shtesa të avancuara të redaktimit të fotografive nga Dyqani i Microsoft.

Aplikacioni i ri Photos duket se po del gradualisht, kështu që mund të mos e shihni në këtë kohë. Sidoqoftë, mund ta shkarkoni me dorë, falë Deskmodder. Përdorimi i asaj lidhjeje detyron aplikacionin Photos të përditësohet në versionin e tij Windows 11. Përndryshe, thjesht mund të prisni për ta provuar. Windows 11 do të dalë brenda pak javësh më 5 tetor 2021.