Balance është aplikacioni më i mirë i vitit 2021, sipas Google

foto

Viti po përfundon zyrtarisht dhe Google po e përmbyll vitin 2021 me listën vjetore të aplikacioneve më të mira. Balance dhe Pokémon Unite kryesojnë listën, por të gjitha llojet e aplikacioneve dhe lojërave të tjera kanë marrë çmime.

Balance është një aplikacion i krijuar për të ndihmuar me meditimin dhe gjumin, i cili është veçanërisht i dobishëm për gjendjen aktuale të gjërave. Përshkrimi i aplikacionit thotë: “Përmirësoni stresin, gjumin dhe më shumë me programin e parë të meditimit të personalizuar në botë, tani falas për vitin tuaj të parë”. Ka mbi 3,500 vlerësime në Google Play dhe një vlerësim solid 4.7, kështu që nuk është për t’u habitur që Google i dha nderimin më të lartë këtë vit.

Nga ana e lojës, Google nderoi Pokémon Unite, i cili është një MOBA me ritme të shpejta me personazhet tuaj të preferuar të Pokemonit që e luftojnë atë. Nëse ju pëlqejnë lojëra si DOTA 2 dhe League of Legends, por preferoni që ndeshjet të zgjasin vetëm disa minuta, kjo mund të jetë një lojë për ju. Ka një vlerësim 3.9 në Google Play, kështu që nuk është aq i pëlqyer njëzëri sa Balance, por është padyshim një lojë solide.