CD Projekt Red njofton një update të madh” dhe zgjerim të ri DLC për Cyberpunk 2077

foto

Cyberpunk 2077 do të shohë një përditësim të madh në fillim të vitit të ardhshëm dhe një zgjerim DLC është në zhvillim.

Dje më 29 nëntor, udhëheqja e CD Projekt Red publikoi një deklaratë për shtyp për të shënuar përfundimin e tremujorit të tretë të vitit fiskal 2021/22. Në njoftimin për shtyp, thuhet nga menaxhmenti i studios se një “përditësim i madh për të gjitha platformat” është i thellë në zhvillim për Cyberpunk 2077 dhe duhet të nisë brenda tre muajve të parë të vitit fiskal 2022/23.

Kjo do të thotë se përditësimi i ri i madh për Cyberpunk 2077 pritet të arrijë në një moment midis marsit dhe majit 2022. Për më tepër, përditësimi i ri do të nisë së bashku me versionin e gjeneratës së re të Cyberpunk 2077 për PS5, Xbox Series X dhe Xbox Series S, deklarata e re për shtyp nga udhëheqja e CD Projekt Red zbulon pasi versioni u vonua nga një lançim në 2021.

Më në fund, njoftimi për shtyp zbulon se një “zgjerim Cyberpunk” është në zhvillim e sipër në studio. Nuk ka detaje të mëtejshme për këtë zgjerim të ardhshëm, dhe ai përmendet vetëm shkurtimisht së bashku me versionin e gjeneratës së re të The Witcher 3. Ne e dinim më parë se CD Projekt po eksploronte zgjerime të rëndësishme të DLC për Cyberpunk 2077, si dhe pako DLC falas , por kjo e fundit u vonua së fundmi për të lançuar vitin e ardhshëm në 2022.

ka qenë një rrugë e gjatë për Cyberpunk 2077, me vonesa të përsëritura në planet pas lançimit, si përditësimi i gjeneratës së re për RPG, dhe CD Projekt Red madje zbuloi në fillim të këtij viti se ata kishin “vendosur të rishqyrtojnë” modalitetin e planifikuar për shumë lojtarë Cyberpunk 2077 , duke lënë të kuptohet se mund të mos e shohë kurrë dritën e ditës. Nëse ka një rresht të argjendtë në këtë periudhë të trazuar për CD Projekt Red, ndoshta është se vlerësimet e përdoruesve të Cyberpunk 2077 në Steam tani janë “shumë pozitive”.