Xbox Cloud Gaming merr veçorinë Clarity Boost në Microsoft Edge

foto

Në një postim të ri në blog, Microsoft ka njoftuar ardhjen e Clarity Boost, një veçori ekskluzive për Xbox Cloud Gaming në shfletuesin Microsoft Edge që “përdor një sërë përmirësimesh të shkallëzimit nga ana e klientit për të përmirësuar cilësinë vizuale të transmetimit të videos”. Bazuar në imazhin e mostrës së mëposhtme që Microsoft përfshiu në postimin e blogut, Clarity Boost bën përmirësime të dukshme në mprehtësinë e imazhit dhe nivelin e përgjithshëm të detajeve.

Për momentin, Clarity Boost është i disponueshëm vetëm përmes shfletuesit (falas) Microsoft Edge Canary, i cili është një version i Edge që Microsoft shpesh e përdor për testimin e veçorive, shtesave dhe ndryshimeve të reja. Sidoqoftë, Microsoft ka deklaruar se Clarity Boost do të jetë i disponueshëm për të gjithë përdoruesit e Microsoft Edge deri në vitin 2022, që do të thotë se nuk do të duhet të prisni gjatë për të përdorur Clarity Boost nëse nuk jeni adhurues i Microsoft Edge Canary.

Për të pasur akses në Xbox Cloud Gaming, duhet të jeni abonent i Xbox Game Pass Ultimate. Abonimet për Xbox Game Pass Ultimate janë zakonisht 15 dollarë/muaj, megjithëse ndonjëherë Microsoft shet abonime për 1 dollarë.