CEO i Disney shpjegon pse Shang-Chi nuk do të jetë në Disney+ Premier Access

foto

Përkundër shqetësimeve në lidhje me variantin Delta të COVID-19, dhe më shumë shtete po kthehen në politikat e para-vaksinimit, Shang-Chi i Disney dhe Legjenda e Dhjetë Unazave ende do të shfaqet ekskluzivisht në kinema. Arsyeja për këtë, sipas CEO të Disney, është më shumë kontraktuale se çdo gjë tjetër.

Duke folur gjatë një thirrje të fitimeve të fundit për të diskutuar të ardhurat e Disney në tremujorin e tretë (nëpërmjet DisInsider), CEO i Disney Bob Chapek tha se arsyeja që Shang-Chi të mos lëshohet në Disney+ diku tjetër është sepse kompania ishte pajtuar me marrëveshje të ndryshme të shpërndarjes para rritjes së papritur të Rastet e COVID-19 gjatë verës. Sipas Chapek, megjithatë, kompania ende do të shikojë dritaren ekskluzive të Shang-Chi 45-ditore në kinema si “një pikë tjetër e të dhënave” për të kuptuar se si ata ecin përpara me shfaqjet e ardhshme.

Shang-Chi dhe Legjenda e Dhjetë Unazave luan aktori kanadez Simu Liu (Komoditeti i Kim), i cili do të marrë veshjen e heroit titullar në filmin e parë aziatik të udhëhequr nga superhero të Marvel Studios. Shang-Chi duhet të përballet me të kaluarën që mendoi se la pas kur tërhiqet në rrjetën e organizatës misterioze Dhjetë Unaza.

Liu i bashkohet Awkwafina si Katy, Tony Leung si Wenwu/ The Mandarin, Michelle Yeoh si Jiang Nan, Meng’er Zhang si Xialing, Fala Chen si Jiang Li, Ronny Chieng, Florian Munteanu si Razor Fist dhe alum MCU Benedict Wong, i cili po përsërit rolin e tij si Wong.

Shang-Chi dhe Legjenda e Dhjetë Unazave drejtohet nga Destin Daniel Cretton (Afatshkurtër 12) nga një skenar që ai bashkë-shkroi me Dave Callaham dhe Andrew Lanham. Isshtë prodhuar nga Kevin Feige dhe Jonathan Schwartz, me Louis D’Esposito, Victoria Alonso dhe Charles Newirth që shërbejnë si prodhues ekzekutivë.