Çmimet e televizorit LG C1 4K OLED janë ulur në këto oferta të së Premtes së Zezë

Ofertat e së Premtes së Zezë janë në lulëzim të plotë, që do të thotë se tani është një kohë e mirë për të arritur një pazar të mirë në të gjitha llojet e teknologjisë dhe televizorët në veçanti po marrin disa ulje mbresëlënëse të çmimeve.

Rasti në fjalë: TV LG C1 OLED 65 inç është në shitje për 1,599 £ në Argos, që është një kursim i mirë prej 700 £ në krahasim me çmimin origjinal prej 2,299 £. Nëse ju pëlqen një televizor më i vogël, atëherë modeli 48 inç mund të merret për 899 £ në Argos, ju vetëm duhet të përdorni kodin ‘LG100’ kur të shikoni.

Si pasardhës i një prej televizorëve tanë të preferuar ndonjëherë, LG CX OLED, LG C1 duket se do të jetë një tjetër pretendent për listën e televizorëve më të mirë OLED.

Dhe me arsye të mirë. Të gjitha modelet kanë panele OLED 4K të nivelit të lartë të aftë për Dolby Vision HDR, si dhe mbështesin një shpejtësi rifreskimi 120 Hz; ideale nëse keni një Xbox Series X ose PS5. Ekzistojnë gjithashtu veçori HDMI 2.1 për një masë të mirë, plus softueri i televizorit inteligjent webOS i LG.

Televizorët LG C1 kanë gjithashtu procesorin më të fundit alpha9 Gen4 AI 4K të kompanisë dhe kanë mbështetje për asistentë virtualë si Alexa.

Shkurtimisht, kjo është një marrëveshje televizive që nuk do të dëshironit ta humbisni, pasi është një nga mënyrat me vlerë më të mirë për të marrë një televizor të ri OLED që praktikisht nuk ka kompromise të rëndësishme.

Por nëse keni nevojë për diçka tjetër për t’ju ndihmuar të vendosni, atëherë shikoni mendimet tona për LG A1 kundrejt LG C1: Cila është oferta më e mirë e televizorit OLED të së premtes së zezë?