Mes të gjitha thashethemeve për OnePlus 10 Pro, dikush bëri një kopje të rreme

foto

OnePlus 10 Pro është në rrugë e sipër dhe ne tashmë po fillojmë të mbledhim disa detaje rreth tij. Kemi dëgjuar se telefoni do të funksionojë me CPU-në më të fundit Snapdragon dhe raportet sugjerojnë se ai mund të dalë pak më herët se normalja, me OnePlus që synon një lançim janar-shkurt në të paktën disa territore. Tani janë shfaqur disa pamje praktike të një modeli alumini të OnePlus 10 Pro.

Rrjedhjet e pakta që kemi parë deri më tani të kësaj pajisjeje kanë qenë të qëndrueshme për të treguar se ka të ngjarë të prezantojë një gjuhë krejtësisht të re dizajni për OnePlus. Kjo pamje e fundit na vjen nga një faqe interneti e quajtur Fathom Bracelets (po, ky është një dyqan byzylykësh dhe po, ne jemi po aq të hutuar sa ju tani), në partneritet me leaker xleaks7. Ai tregon se telefoni merr sinjale të marra nga seria Galaxy S21, duke vendosur gjithashtu pamjen e tij për gjëra të tilla si moduli i kamerës.

Në të vërtetë, nuk ka asnjë të dhënë nga kjo që nuk kemi parë më parë, pasi rrjedhjet e mëparshme kanë treguar telefonin nga pothuajse çdo kënd. Kamera mbetet e rëndë, tabakaja e kartës SIM është ende në fund dhe butoni i energjisë dhe rrëshqitësi i alarmit janë në të djathtë.

Asnjë nga këto nuk është në asnjë mënyrë përfundimtare. Prodhuesit e këllëfeve zakonisht marrin/fabrikojnë modele të tilla 1:1 për t’i përgatitur kutitë përpara se të dalë një telefon – kjo ka qenë një mënyrë e zakonshme që iPhone-ët të rrjedhin disa vite më parë. Këto dummies zakonisht bëhen duke përdorur matje jozyrtare CAD, kështu që në vetvete, ato janë po aq të besueshme sa janë paraqitjet jozyrtare – që do të thotë, ndonjëherë ato janë në pikë, dhe ndonjëherë jo aq shumë.