Discord po teston integrimin zyrtar me YouTube

foto

Më pak se një muaj pasi YouTube dërgoi dy botsa muzikore të njohur për skrap, Discord thuhet se ka filluar testimin e integrimit zyrtar në YouTube. Funksioni i ri, i quajtur Watch Together, tani është i disponueshëm në një numër të vogël të serverëve Discord dhe u mundëson përdoruesve – siç mund ta kishit menduar – të shikojnë video në YouTube së bashku.

Karakteristika ishte me sa duket në testim gati një vit më parë, por është ringjallur dhe i është dhënë një përparësi e re nga Discord për shkak të mbylljes së botëve. Designedshtë krijuar posaçërisht për YouTube: Përdoruesit e Discord mund të krijojnë lista për luajtje duke kërkuar ose ngjitur në lidhje, dhe ekziston gjithashtu një mundësi për t’i lënë anëtarët e tjerë të kontrollojnë luajtjen e videos. Dhe meqenëse ka shumë muzikë në YouTube, mund ta përdorni në një mënyrë të ngjashme me botët Groovy dhe Rythm, megjithëse mund t’ju duhet të merreni me reklama që shpërthejnë në përvojën herë pas here.

Thuhet se integrimi i Discord në YouTube është i disponueshëm vetëm në një numër shumë të kufizuar serverësh, por raporti thotë se testimi pritet të zgjerohet gjatë javëve të ardhshme dhe Discord shpreson ta hapë atë për të gjithë deri në fund të tetorit. Diskordi për fat të keq nuk po thotë asgjë zyrtare në lidhje me të në këtë pikë.

“Si një kompani e themeluar mbi inovacionin, ne jemi gjithmonë duke eksperimentuar dhe ndërtuar gjëra që ne besojmë se përdoruesit tanë do të kënaqen,” tha një zëdhënës i Discord në një email për PC Gamer. “Ne nuk kemi asgjë më shumë për të ndarë tani, por qëndroni të sintonizuar.”