Facebook Messenger prezanton ‘Soundmojis’

foto

Facebook të enjten nisi “Soundmojis” për aplikacionin e tij Messenger. Karakteristika e re shton shprehjet e dëgjueshme në emoji, duke i bërë ato të arritshme përmes një ikone të altoparlantit.

Emoji i sapo evoluar do të ofrojë tingujt që mund të prisni, si të qeshurat dhe duartrokitjet. Por ju gjithashtu mund të përdorni Soundmojis të tërhequr nga kultura pop – duke përfshirë fragmente nga shfaqje televizive si Bridgerton dhe nga muzikantë të njohur. Facebook thotë se do të azhurnojë rregullisht bibliotekën e sapohapur të Soundmojis.

Njoftimi vjen dy ditë para Ditës Botërore të Emoji (e cila me sa duket është diçka, nëse nuk e dinit). Soundmojis janë në dispozicion në aplikacionin Messenger tani.