Galaxy S23 së shpejti do të marrë opsionin e portratit 2x me përditësimin e ardhshëm të softuerit

foto

Seria Galaxy S23 ofron performancë të shkëlqyeshme të kamerës në situata të ndryshme me pajisjen e saj fleksibël dhe një aplikacion kamere të pasur me veçori. Ekspertët mund të përdorin gjithashtu aplikacionet Camera Assistant dhe Expert RAW për të nxjerrë më shumë nga kamera. Megjithatë, një veçori ende mungon në telefonat më të rinj të nivelit të lartë të Samsung – zmadhimi 2x në modalitetin e portretit – dhe do të vijë së shpejti.

foto

Samsung ka lëshuar tashmë një përditësim të rëndësishëm të softuerit për të përmirësuar performancën e kamerës së Galaxy S23, Galaxy S23+ dhe Galaxy S23 Ultra. Kompania pritet të lëshojë një përditësim tjetër thelbësor më vonë këtë muaj për të përmirësuar fotografinë në dritë të ulët dhe për të rregulluar efektin halo HDR. Tani, ekipi i zhvillimit të kamerës së Samsung ka zbuluar se ka shtuar opsionin e zmadhimit 2x në modalitetin e portretit të aplikacionit të kamerës së Galaxy S23.

foto

Aktualisht, Galaxy S23, Galaxy S23+ dhe Galaxy S23 Ultra kanë vetëm modalitete zmadhimi 1x dhe 3x në modalitetin e portretit të aplikacionit të kamerës. Opsioni 1x ju jep foto portrete nga kamera kryesore, ndërsa opsioni 3x ju jep foto portrete nga kamera 3x telefoto. Megjithatë, disa njerëz e shohin opsionin 1x shumë të gjerë dhe modalitetin 3x shumë të zmadhuar. Këtu mund të vijë në ndihmë opsioni 2x.

Samsung po shton opsionin e zmadhimit 2x në modalitetin e kamerës së portretit, i cili do të shfaqet nga korniza e kamerës kryesore. Kjo veçori do të lëshohet në të gjithë telefonat e serisë Galaxy S23 me përditësimin e radhës të softuerit, i cili pritet të dalë në fund të këtij muaji (maj 2023). Kompania do të zbulojë nëse kjo veçori do të vijë në serinë Galaxy S22 pas lëshimit të përditësimit të Galaxy S23.