Google Photos do të dërgojë sa printime të dëshironi në shtëpinë tuaj

foto

Google po zgjeron opsionet e saj të printimit për Fotografitë, duke përfshirë më shumë fleksibilitet për të porositur printime në shtëpinë tuaj. Deri më tani, mënyra e vetme për të marrë printime të imazheve tuaja drejtpërdrejt nga Google ishte të përdorni shërbimin e printimit premium të drejtuar nga AI, i cili mund të zgjedhë automatikisht 10 nga imazhet tuaja më të mira çdo muaj dhe t’ju dërgojë atyre. Përndryshe, do të duhet t’i marrësh ato nga një CVS, Walgreens ose Walmart. Tani, megjithatë, mund të porositni dhe të merrni sa më shumë printime që dëshironi në shtëpinë tuaj.

Përveç kësaj, ka më shumë mundësi madhësie për printimet dhe pikturat e Google Photos. Së bashku me formatet e mëparshme 4×6 inç, 5×7 dhe 8×10, Google tani mund të printojë dhe dërgojë fotot tuaja në 11×14, 12×18, 16×20 dhe 20×30. Do të shtojë më shumë madhësi rezolucioni edhe në javët e ardhshme. Ju do të jeni në gjendje të porosisni rezolucione në 8×10, 16×16, 20×30, 24×36, 30×40 dhe 36×36.