Grand Turismo 7 do të dalë në mars 2022

foto

Grand Turismo 7 u shfaq sërish gjatë PlayStation Showcase të Sony 2021 me një rimorkio të re. Kreu i Sony i PS Studios Hermen Hulst tregoi se do të vijë më 4 mars 2022, dhe rimorkio tregon më shumë makina që nuk ka të ngjarë të keni mundësi t’i përballoni – dhe shumë prej tyre. Brenda makinave, jashtë tyre, dhe pamjet e mrekullueshme, me sa duket të gjurmuara me rreze, të cilat do t’i lundroni.

Rimorkio e parë që debutoi në qershor 2020 na tregoi aq shumë, por kjo e reja tregon, mirë, edhe më shumë nga kjo, plus një paraqitje më të thelluar të personalizimit të thellë që simet e Grand Turismo janë të njohura për të ofruar. Gjithashtu tregon disa lojëra në internet, si dhe një vështrim në mënyrën e fotografisë së thellë të lojës. Hulst ndau në një bisedë pas ngjarjes se loja do të përfitojë nga veçoritë e zhurmës së DualSense dhe shkaktarët adaptues.

I pozicionuar pranë aksionit roaming falas në Forza Horizon 5 në tastierë dhe PC të Xbox Series X / S, vozitja e Grand Turismo 7 duhet të japë një lojë më të përmbajtur, por gjithsesi emocionuese.