Venom po vjen në Spider-Man 2 për PS5 në 2023

foto

Spider-Man 2 do të vijë zyrtarisht në PlayStation 5 në 2023, duke sjellë si Peter Parker ashtu edhe Miles Morales nga titujt e mëparshëm të Insomniac Games në PlayStation Spider-Man për t’u përballur me një armik të ri: Venom.

Ndryshe nga Spider-Man i vitit të kaluar: Miles Morales, i cili ishte një lëshim ndër-gjenerativ në PS4 dhe PS5, Spider-Man 2 do të jetë ekskluziv për PS5.

Nuk kishte asnjë lojë të shfaqur në reklamën e shkurtër të teaserit, e cila tregonte që të dy Spider-Men të bashkoheshin së bashku për të marrë një larmi të çmendurish, ndërsa një njeri misterioz shpreh dëshirën e tij për një sfidë të vërtetë, një dorezë që merret nga Spider-ikonike- Njeriu horr Venom.

Nuk është e qartë nëse Venom do të bashkohet me Peter dhe Miles si një hero për të luajtur në Spider-Man 2 apo nëse lojtarët do të luftojnë kundër zuzarit në rrjetë në vazhdimin e ardhshëm. Me një datë të lëshimit të caktuar për diku në 2023, megjithatë, ka shumë kohë që Insomniac të zbulojë më shumë informacion në të ardhmen.