GTA Online nxjerr makinën e re go-kart dhe është çuditërisht argëtuese

foto

Në lojën që nuk do të vdesë kurrë, Rockstar ka shtuar një mënyrë krejt të re të lojës në GTA Online, por në vend që të jetë një azhurnim që do të harrohet brenda një muaji, ky është vërtet argëtues.

Kart Krash: Full Auto sheh që lojtarët luftojnë për të qenë të fundit që mbijetojnë në ekipe ose kaotike falas për të gjithë, duke përdorur armët e bashkangjitura në kartat e tyre dhe ngritjet e ndryshme të energjisë të shpërndara në hartë për të nxjerrë kundërshtarët e tyre jashtë. It’sshtë pak si Mario Battle’s Battle Mode, përveç tankeve dhe mitralozëve.

Kartat nuk janë të reja në lojë, pasi mbërritën në dhjetor me The Cayo Perico Heist. Por mënyra e re e lojës i kushton këto automjete në arenën e tyre.

Lobi përmban deri në tetë lojtarë, të cilët të gjithë fillojnë me karta standarde me mitralozë. Nga atje, ju mund të merrni dy ngritje nga toka të cilat e shndërrojnë kartën tuaj në një rezervuar RC, kamion përbindësh Sasquatch, ose thjesht të riparoni kartën tuaj ose t’ju japë një rritje të shpejtësisë.

Provova mënyrën e re me një grup shokësh dhe u argëtova shumë. Unë nuk jam shoferi më i mirë në GTA kështu që kam tendencë të shmang mënyrat e lojës së automjeteve, por Kart Krash është shumë më i arritshëm.

Do të ishte mirë të shihet nëse Rockstar ka në plan të shtojë një mënyrë të plotë garash me karta në të ardhmen, së bashku me të njëjtat ngritje të energjisë për të përmirësuar gjërat. Një Mario Kart i rritur, nëse ju pëlqen.

Në azhurnimin javor të Rockstar për lojërat e tij në internet, ne gjithashtu pamë shtimin e automjetit Karin Sultan RS Classic, një anije e re e anijes ku lojtarët mund të gjejnë thesar dhe veshje dhe të testojnë automjete të palejuara në LS Car Meet.