Hiti Cyberpunk “The Ascent” fiton 5 milion dollarë vetëm në fundjavën e lançimit

foto

Revole Cyberpunk The Ascent ka bërë një spërkatje për Neon Giant, duke fituar 5 milionë dollarë (3,591,025) vetëm gjatë fillimit të fundjavës.

“Ne jemi të tronditur nga përgjigja pozitive nga komuniteti dhe të gjithë lojtarët tanë. Si një ekip i vogël prej dymbëdhjetë vetësh, krijimi i The Ascent ka marrë një përpjekje monumentale dhe ne nuk mund të shprehim sa mirënjohës jemi për të gjithë ata që kanë luajtur lojën dhe na kanë dhënë reagime ”.

Shifra prej 5 milion dollarësh nuk përfshin asnjë para të bërë për përfshirjen e The Ascent on Xbox Game Pass në lançim, pasi një zëdhënës i Curve ka konfirmuar për NME: “Të ardhurat nga shitja e njësisë të krijuara vetëm nga The Ascent në PC dhe Xbox.”

Ngjitja ishte në dispozicion që nga dita e parë në Xbox Game Pass, kështu që përdoruesit e shërbimit ishin në gjendje ta luanin atë pa blerë plotësisht lojën e plotë.

Që nga fillimi, ai gjithashtu mori reagime përgjithësisht pozitive. Rishikimi me tre yje i NME thoshte: “Ngjitja, për fat të keq, ndoshta nuk ka fuqinë ngjitëse të Diablo 2, por është një kohë e mirë, dhe nganjëherë thjesht mjaft mirë është gjithçka që ju nevojitet.”

Pavarësisht një lançimi të suksesshëm, ka pasur disa çështje me lojën – Neon Giant ka konfirmuar se versioni i Game Pass për PC mungon gjurmimi i rrezeve dhe veçoritë e DLSS të përfshira në versionin Steam, megjithëse studio u ka thënë fansave “ne jemi duke punuar për t’i sjellë ato në barazi ”.

Tifozët gjithashtu kanë qenë në gjendje të luajnë The Ascent në vetën e parë pas një defekti të pashpjegueshëm, i cili – edhe pse i papërpunuar – ofron një mënyrë çuditërisht të mirë të personit të parë. Në lajme të tjera, fansat e Fortnite kanë të dhëna të minuara nga të dhënat e një emoti të planifikuar të DaBaby brenda lojës, në mes të skandalit homofobik të reperit.