Instagram bllokohet për përdoruesit në të gjithë botën

foto

Instagram duket se ka pasur probleme për shumë përdorues të frustruar në të gjithë botën.

Sipas DownDetector, më shumë se 6,000 përdorues të Instagram kanë raportuar probleme me aplikacionin që nga mesdita e së enjtes.

MailOnline ka kontaktuar Facebook, i cili zotëron aplikacionin për ndarjen e fotografive, për koment.

Përdoruesit e Instagram -it u mblodhën në Twitter për të ndarë zhgënjimet e tyre dhe për të kontrolluar nëse përdoruesit e tjerë po përjetonin të njëjtat probleme.

Ndërsa arsyeja për ndërprerjen mbetet e paqartë, nga ata që raportuan probleme, 51 përqind thanë se nuk mund të hynin në aplikacion, 29 përqind thanë se kishin probleme me serverin dhe 21 përqind kishin probleme me faqen e internetit të Instagram.

#instagramdown tani është në trend në Twitter, e cila shpesh është pika e parë e thirrjes sa herë që përdoruesit nuk mund të hyjnë në një aplikacion.

Një përdorues i Twitter tha: ‘Unë me të vërtetë mendova se kam probleme me lidhjen time të internetit. #instagram down. ‘

Një tjetër postoi në Twitter: ‘Unë fshiva Instagramin vetëm për të zbuluar se të gjithë në Twitter kanë të njëjtin problem.’

Downdetector mbledh raportet e ndërprerjeve nga burime të shumta, përfshirë Twitter dhe raportet e paraqitura në faqet e tij të internetit dhe aplikacionet për celular.

Faqja e saj e internetit tregon se raportet e ndërprerjes në Instagram filluan të rriten ndjeshëm vetëm pas orës 8 të mëngjesit, duke arritur një kulm pas mesditës.

Instagram duket se po fiton një reputacion për ndërprerjet, pas incidenteve të tjera në fillim të vitit.

Në qershor, Facebook, WhatsApp dhe Instagram – të cilat janë të gjitha në pronësi të Facebook – të gjitha u rrëzuan, duke prekur më shumë se 1.000 njerëz në vende përfshirë SHBA, Marokun, Meksikën dhe Bolivinë.

Kishte ndërprerje të tjera në Instagram në Mars, përfshirë një në 26 Mars që goditi një numër të qyteteve të mëdha amerikane përfshirë Nju Jorkun, Seattle dhe San Francisko, së bashku me të tjerët në të gjithë globin, si Mbretëria e Bashkuar, Kina dhe Australia.