Konsoli i ardhshëm Nintendo Switch

foto

Nintendo Switch Online tani ka lojëra N64 dhe Sega Genesis, me mirësjellje të paketës së zgjerimit të Nintendo Switch Online. Për momentin, pritshmëria aktuale është se shërbimi do të zgjerohet me më shumë platforma, por kjo nuk është konfirmuar. Sidoqoftë, skedarët e aplikacionit N64 sugjerojnë se kjo është ajo që po ndodh.

Në një rrjedhje të madhe të të dhënave që zbulon lojërat N64 dhe Sega Genesis që do të vijnë në shërbim në të ardhmen, ekspertët e të dhënave kanë vënë në dukje se çdo lojë e listuar ka të gjitha ID për secilën platformë dhe këto ID përfaqësohen me numra. Për shembull, “2” është SNES, “3” është N64 dhe “5” është Sega Genesis. Për momentin, nuk ka asnjë platformë me “4”, që sigurisht sugjeron që një të tillë do të shtohet në të ardhmen.

“Të dhënat fillestare nga aplikacioni N64 janë disi të frytshme,” tha të dhënat. “Duke kaluar nga ID-të e lojës, janë planifikuar të paktën 38 tituj N64 për NSO. Lista është alfabetike, kështu që ju mund të plotësoni disa nga boshllëqet tashmë; 37 është Majora, 32 është Smash, 33 është Wave Race, 14-16 është Mario. Festa, etj. Mega Drive u tregua edhe më interesante. Të paktën 52 këtu! Dhe nëse jeni ende në pyetje për platformat shtesë NSO përtej këtyre dyve, shikoni numrin e parë të ID-ve të lojës për secilën platformë. N64 është 3, MD është 5; SNES ishte 2, mund ta kuptoni se çfarë do të thotë kjo.”

Thashethemet e fundit kanë sugjeruar se Nintendo Game Boy është konsola e radhës që vjen në Nintendo Switch Online. Thashetheme të tjera kanë sugjeruar se do të jetë Nintendo GameCube. Për shumë, ky zbulim i të dhënave i përforcon këto thashetheme, megjithatë, vlen të përmendet se krahas numrit nëntë, numri katër konsiderohet i pafat në Japoni, kështu që ka një shans që të anashkalohet për këtë arsye të thjeshtë.