Llogaria e harruar me 10 milion kriptomonedha DOGE me vlerë 1 milion dollarë

foto

Një shërbim i rikuperimit të portofolit thotë se ka arritur të pamundurën-hapjen e një portofoli gjashtë vjeçar që përmbante 10 milionë DOGE.

KeychainX tha se ishte kontaktuar nga një shofer kamioni në pension i cili kishte blerë një magazinë masive Dogecoin në 2015 për rreth 1,500 dollarë. Shpejt përpara tani dhe vlera e tij ishte rritur me më shumë se 2,000x – dhe tani do të ishte me vlerë më shumë se 3 milion dollarë.

Këtu qëndron problemi: PIN -i i portofolit të tij Android ishte 12 shifror, diçka që kompania mendoi se do të ishte e pamundur të thyhej gjatë gjithë jetës.

Ekipi KeychainX filloi punën duke kërkuar numra që kishin rëndësi për të – siç është viti i lindjes së tij. Nga këtu, ata analizuan portofolin që ai përdori për të vlerësuar llojin e kriptimit të portofolit që ishte vendosur.

U zhvillua një gamë e pafund eksperimentimesh – dhe pastaj ndodhi një përparim: Ata kuptuan se pjesë e sugjerimeve të pronarit të kuletës mund të jetë PIN. Funksionoi.

Një nga pikat më thumbuese të thonjve për KeychainX ishte sigurimi që fondet në portofol të lëviznin në mënyrë të sigurt. Për shkak se datonte gjashtë vjet më parë, ekipi vlerësoi se do të duheshin disa ditë për t’u sinkronizuar.

Momenti më nervoz që përfshinte përfundimin e një transaksioni të vogël prove për të siguruar që DOGE nga shuma mund të arrinte me siguri destinacionin e saj të ri.

Masa paraprake shtesë u morën gjithashtu për të siguruar që keyloggers nuk ishin instaluar që mund të shkaktojnë zhdukjen e fondeve.

Robert Rhodin, CEO i KeychainX, tha se investitori i kënaqur i DOGE ka premtuar të ndajë një birrë herën tjetër kur të jetë në qytet. Ai shtoi: “Të humbasësh një kunj në portofolin tënd nuk është e keqe në fund të fundit. Nëse arrini ta hapni vite më vonë, mund të jetë një shumë që ndryshon jetën. Këtë herë ishte. “

KeychainX u lançua për herë të parë në 2017 dhe është e specializuar në rikuperimin e kriptove të humbura nga kuletat mobile, hardueri dhe softueri. Gjatë gjashtë muajve të fundit, ajo ka gjetur më shumë se 100 kuleta – dhe kryesisht fokusohet në marrjen e Bitcoin dhe Eterit që janë bërë të paarritshëm. Në të kaluarën, ata kanë ribashkuar investitorët me BTC nga 2013, dhe ETH që daton në para -shitjen në 2015.

Kompania thotë se softueri i saj i personalizuar është 1.000 herë më i shpejtë se mjetet e zakonshme kur është fjala për marrjen e çelësave – dhe se është e vetmja kompani e regjistruar publikisht që operon në këtë hapësirë, një kontrast i fortë nga konkurrentët që përdorin pseudonime ose janë grupe të vetme.

“Ekziston një mendim i zakonshëm se 20% e Bitcoin janë humbur përgjithmonë, ne besojmë se ato Bitcoin janë vetëm duke pritur për t’u zbuluar,” tha KeychainX për Cointelegraph.