Loja me dinozaur e Chrome merr një pamje Olimpike

foto

Nëse përdorni Chrome ose Chrome OS, ka të ngjarë të mos jeni i huaj në lojën e integruar Dino që ju përshëndet kur prishet lidhja juaj me internetin më të gjerë. Pavarësisht nëse është një router i rrëzuar, një goditje para lidhjes, ose me qëllim, loja Dino në Chrome ka qenë një shoqëruese e vazhdueshme e vrasjes së kohës për vite me radhë që përgjithësisht nuk sheh një ton ndryshimesh ose zhvillimesh të reja.

Në ditët e fundit, megjithatë, loja Dino është zgjeruar gjerësisht për të festuar Lojërat Olimpike të afërt 2021 në Tokio. Thjesht hidhuni në një lojë të re duke iu drejtuar kromit: // dino dhe shpejt do të shihni se një nga pengesat e para që hasni është një pishtar 8-bitësh. Mos kërce mbi të! Drejtoni drejt tij dhe dinoja juaj në ekran do të transportohet në një nga përvojat e reja të lojës.

Deri më tani, ne kemi luajtur lojën dino në 5 ambiente unike: pengesa, not, kërcim në hipje, kërcim gjimnastikor dhe surfim. Zbuluar nga një përdorues i Reddit vetëm pak ditë më parë, kjo marrje e re e lojës së dashur Dino është një kthesë argëtuese, interesante në një tipar të vogël që shumë prej nesh e marrin si të mirëqenë. Loja është përgjithësisht e njëjtë dhe në fund të fundit kjo nuk është diçka që ju do të kaloni shumë kohë duke luajtur, por duke parë anën më të gjallë të Google është gjithmonë e mirëpritur. Pra, shkoni dhe kontrolloni atë në chrome://dino para se të zhduket.