Menaxheri i Lojërave Rockstar nxit thashethemet e GTA 6 Vice City pas postimit të fshehtë në Instagram

foto

GTA 6 nuk është shpallur zyrtarisht nga Rockstar, por kjo nuk i ka ndaluar spekulimet të dalin jashtë përdorimit gjatë viteve të fundit.

Me shumë rrjedhje dhe thashetheme që tregojnë se Vice City është vendi kryesor në hyrjen tjetër në serinë Grand Theft Auto, tifozët kanë mbajtur sytë hapur për ngacmime nga stafi i Rockstar dhe besojnë se ata mund të kenë gjetur diçka në Instagram.

Një postim në Instagram nga Menaxheri i Soundtrack dhe Mbikëqyrësi i Muzikës Tony Mesones tregoi një fotografi të asaj që dukej se ishte Miami në historinë e tij, së bashku me titullin rozë, “Kush tha që do të ishte ftohtë ??”

Një pamje e ekranit të historisë u shfaq në Reddit dhe spekulimet filluan të jenë të paqarta, veçanërisht sepse Rockstar Games u etiketua në foto.

Duhet të theksohet se nuk është e qartë saktësisht kur është bërë fotografia ose është bërë screenshot, pasi historia është zhdukur që prej asaj kohe, por kjo nuk i ndaloi disa lojtarë të kuptonin se ky ishte një aluzion tjetër për GTA.

“Pse ata @ Rockstar Games? A po ndodh ndonjë ngjarje në lidhje me ta? ” pyeti një përdorues. “Nëse jeni me pushime, pse të etiketoni punëdhënësin tuaj? Përveç nëse ata e mbuluan atë, natyrisht. “

Ideja që kjo ishte vetëm një foto e thjeshtë pushimi dhe njerëzit po lexonin shumë në të u shfaq shumë herë, por gjithsesi, për të etiketuar kompaninë tuaj në pushime dukej e çuditshme – diçka që të tjerët vazhdonin ta përmendnin.

“Po, nuk do ta etiketoja vendin tim të punës gjatë pushimeve të mia”, u përgjigj një Redditor tjetër, ndërsa të tjerët menduan se kjo mund të mos ketë lidhje fare me GTA 6, por më shumë një sugjerim tjetër për një Remaster të mundshëm që ishte përfolur.

“Ajo që është kaq e veçantë është se ai etiketoi punëdhënësin e tij. Nëse do të ishte thjesht një udhëtim privat, ai nuk do ta kishte bërë këtë. Sidoqoftë, kjo thjesht mund të lidhet me remasterin e Vice City, “vuri në dukje një lojtar. Sigurisht, merrni të gjitha këto me një kokërr kripë, por është një element tjetër që duhet të merret parasysh kur diskutoni për GTA 6 dhe vendosjen e mundshme.