Microsoft Office 2021 vjen në Mac më 5 tetor

foto

Microsoft ka njoftuar se versioni i ri i Office – i cili përfshin word, Excel dhe PowerPoint – do të dalë për përdoruesit e Mac më 5 tetor.

Kompleti Office 2021, i disponueshëm si një blerje një herë, do të sjellë shumë veçori të disponueshme më parë vetëm në pajtimin e Microsoft 365. Kjo përfshin thirrjen me video të Ekipeve të Microsoft, bashkëpunimin e dokumenteve në kohë reale dhe një ndërfaqe të re përdoruesi. Shtesa të tjera përfshijnë lloje të reja të të dhënave, funksione, veçori të përkthimit dhe redaktimit, mbështetje për më shumë formate grafike dhe përmirësime të përgjithshme të performancës dhe stabilitetit.

“Një vit e gjysmë e kaluar ka vërtetuar se është më e rëndësishme se kurrë që mjetet tona ofrojnë fleksibilitet për t’u lidhur dhe krijuar së bashku virtualisht,” shkroi Microsoft. “Kjo është arsyeja pse si në Microsoft 365 ashtu edhe në Office 2021 ne po përfshijmë Ekipet e Microsoft -it për përdorim personal, në mënyrë që të mund të angazhoheni me këdo në çdo kohë, qoftë bisedë, thirrje ose video. Ne po inkorporojmë gjithashtu shumë nga veçoritë e bashkëpunimit tashmë në dispozicion për pajtimtarët e Microsoft 365 në Office 2021. “

Microsoft 365 kushton 69,99 dollarë në vit për individët, ose 6,99 dollarë në muaj.

Kompleti i blerjes një herë i Office 2021 ofron një alternativë ndaj modelit të pajtimit. Konsumatorët mund të blejnë variantet Home ose Student të Office 2021 për një blerje një herë 149.99 $. Office Home and business 2021 është në dispozicion për 249.99 dollarë, i cili përfshin veçori shtesë dhe të drejtat për të përdorur aplikacionet për qëllime biznesi.