Moti i ri i Google duket të jetë një aplikacion i pavarur, i integruar me Google Clock

foto

Duke shfaqur një material të ridizajnuar, Google Weather është një përditësim i madh në krahasim me atë që ishte më parë. Përvoja e vjetër e motit është pjesë e aplikacionit Google dhe përditësohet së bashku me të, si “Asistenti”, “Lentet” dhe “Podkastet”. Ndërsa mund ta vendosni në ekranin tuaj bazë, ka disa veçori. Gjegjësisht, duke shtypur atë shkurtore gjithmonë e rivendos aplikacionin në skedën kryesore dhe vendndodhjen aktuale nëse jeni duke parë një qytet ose parashikim tjetër. Kjo është shumë e papërshtatshme kur hulumtoni.

foto

Ky rinovim i ardhshëm duket se do ta bëjë Google Weather aplikacionin e tij që shpresojmë të jetë më i lëmuar dhe të lejojë përditësime të pavarura. Precedenti këtu do të ishte Wear OS, me aplikacionin Weather (com.google.android.wearable.weather) i lëshuar vitin e kaluar i ndarë nga përvoja e aplikacionit Google. Ikona e aplikacionit duhet të jetë e njëjta që kemi sot, e cila përdoret edhe nga aplikacioni i orës.

foto

Ai u gjet në versionin më të fundit të aplikacionit Google Clock (7.5), i cili së shpejti do t’ju lejojë të shfaqni “Moti lokal në orë”. Kjo mund të përfshijë temperaturën aktuale, të lartë/të ulët dhe gjendjen për qytetet që keni vendosur. Informacioni mund të shfaqet gjithashtu në miniaplikacionet e ekranit bazë të orës.

Google ka shtuar shumë asete në Google Clock 7.5 për ta mbështetur këtë, duke përfshirë: stuhi, ditë e kthjellët, me re, shi, shi të dendur, stuhi të shpërndara të izoluara gjatë natës, shi me borë të madhe ose breshër, stuhi tropikale ose stuhi, dhe Very nxehtë.

Ky informacion do të mundësohet nga përvoja e re e Motit të Google dhe me sa duket do ta hapë atë kur të preket. Aplikacioni i ri Google Weather me sa duket do të nisë përpara Pixel Tablet and Fold muajin e ardhshëm.