Nacon shpall telekomandën e re Revolution X Pro

foto

Oryshtë shpallur aksesori më i fundit i Nacon “Designed for Xbox” – Wired Revolution X Pro Controller, i cili do të nisë më 13 tetor për 99.99//109.90 dollarë/109.90 €.

I përshkruar si një teklekomandë për “lojtarët konkurrues”, Nacon Revolution X vjen i mbushur me një mori karakteristikash që prisni të shihni në një teklekomandë pro, si dhe të njëjtat funksione si një teklekomandë zyrtare Xbox: butoni i ndarjes, reagime haptike ndezës dhe një prizë kufje 3.5 mm – falë programit Designed for Xbox. Revolucioni X ofron katër butona shkurtore në pjesën e pasme të teklekomandës, kapje me teksturë, ndriçim RGB, një sërë gishtash konkave dhe konveks, boshte të këmbyeshëm dhe aftësia për të rregulluar peshën e teklekomandës brenda dy ndarjeve të fshehura të kapjes së duarve.

Ju do të jeni në gjendje të personalizoni teklekomandën tuaj me aplikacionin Revolution X si në tastierë ashtu edhe në Windows PC, i cili përfshin hartën e butonave, ndjeshmërinë e aktivizimit, konfigurimin e kutisë d-pad me katër ose tetë drejtime, caktimin e shkurtoreve dhe më shumë. Për më tepër, për shkak të një partneriteti me Dolby, Revolution X gjithashtu ofron teknologjinë Dolby Atmos për kufje – megjithatë, do t’ju duhet aplikacioni Dolby Atmos në Xbox ose Windows 10 për ta aktivizuar atë.

Telekomanda Nacon’s Revolution X pro lëshohet më 13 tetor për Xbox Series X | S, Xbox One dhe Windows PC, dhe mund të para -porositet tani për 99.99 £/109.90 dollarë/109.90 €.