Një rrjedhje e supozuar e aksesorëve mbrojtës mund të konfirmojë modelin e kamerës së pasme për të tre variantet kryesore të Samsung

foto

Galaxy S21 dhe S21+ aktualisht parashikohet të fitojnë pasardhës që ndryshojnë prej tyre për sa i përket madhësisë së ekranit në shkallë të ndryshme, me S22 që tani besohet të bëhet një variant Mini, edhe në krahasim me gjeneratën e tij të mëparshme. Megjithatë, disa zbulues pohojnë se të dy telefonat do të qëndrojnë pak a shumë të njëjtë nga mbrapa në krahasim me paraardhësit e tyre përkatës.

Ky ngecje e supozuar e dizajnit nga ana e Samsung është mbështetur në një rrjedhje të re, me mirësjellje të informatorit 8090 Digital Beauty në Weibo. Ky përdorues pretendon se ka këputur “filma të kalitur S22” në natyrë. Këto objekte, siç sugjeron përshkrimi i tyre, duket se janë mbrojtës të bërë nga qelqi i shkrirë; megjithatë, këto mund të jenë prerë për t’iu përshtatur kamerave të pasme të secilit variant të supozuar S22, në vend të ekraneve të tyre siç është portretizuar në një rrjedhje tjetër të fundit.

2 më të voglat prej tyre shfaqin një konfigurim të semaforit me skaje të lakuara dhe të lulëzuara që me të vërtetë duken si përmirësime shumë të përsëritura të modulit të qitësit të pasmë “frame-cam” i zhvilluar për S21 dhe S21+. Megjithatë, objekti i mbetur mund të ishte prodhuar në bazë të paraqitjeve të lidhura me S22 Ultra.

Kjo pajisje ultra premium është planifikuar të ndryshojë disi nga mega-gunga e paraardhësit të saj me atë që ose ndan numrin e rritur të kamerës së pasme midis të njëjtit lloj moduli të semaforit dhe një gunga më të vogël, dytësore në të djathtë të tij – ose një ri-radikale. dizajn në të cilin çdo lente në fjalë thjesht del drejtpërdrejt nga paneli i pasmë.

Për ta përmbledhur shkurtimisht, ka sugjerime të forta që të dyja janë autentike dhe se kjo e fundit në fakt korrespondon me një variant të supozuar të nivelit kulm S22 Ultra që përfshin gjithashtu një S Pen. Në çdo rast, “mbrojtësi i kamerës” i fundit dhe më i madh i paraqitur në këtë rrjedhje të re përputhet me të parën.

Në përgjithësi, kjo rrjedhje sugjeron përsëri se pothuajse e gjithë inovacioni në këtë linjë të ardhshme është rezervuar për anëtarët e saj më të mëdhenj dhe me sa duket më të shtrenjtë.