Përditësimi i WhatsApp sjell emoji të rinj

foto

WhatsApp ka paraqitur një azhurnim të ri përmes Programit Beta të Google Play, duke e sjellë versionin Android deri në 2.21.16.10, njoftoi WABetainfo të Shtunën.

Aplikacioni i mesazheve të menjëhershme ka shtuar emoji të reja në përditësim, të cilin Apple e lëshoi më herët kur lëshoi përditësimin iOS 14.5.

Së fundi, tani përdoruesit e Android gjithashtu mund të dërgojnë dhe marrin të njëjtat emoji të rinj.

“Këto emoji janë në dispozicion sot. Sigurohuni që ta instaloni këtë përditësim për t’i parë. Vini re se marrësi nuk do t’i shohë këto emoji të rinj nëse nuk janë në përditësimin më të fundit beta,” tha platforma.