Përdoruesit e WhatsApp mund të shohin se kush i ka bllokuar në Android dhe iPhone – ja si

foto

WhatsApp ka nxjerrë disa azhurnime vërtet të reja të shkëlqyera për versionet Android dhe iPhone të aplikacionit gjatë muajve të fundit, duke shtuar veçori të reja dhe duke rritur privatësinë e përdoruesit.

Por një gjë që WhatsApp ende nuk ju lejon të bëni është të zbuloni drejtpërdrejt nëse jeni bllokuar nga dikush tjetër, gjë që mund të jetë zhgënjyese nëse jeni personi që bllokoheni pasi bllokuesi mund ta bëjë këtë në heshtje. Kjo është, siç ka deklaruar WhatsApp, për të mbrojtur privatësinë e një përdoruesi.

Secili nga mesazhet që i dërgoni kontaktit gjithmonë do të shfaqë vetëm një shënim në dritaren e bisedës dhe kurrë dy.

Sa herë që përpiqeni të shikoni statusin e fundit të kontaktit ose të kontaktit në internet në dritaren e bisedës, asgjë nuk shfaqet.

3. Nëse përpiqeni t’i bëni një telefonatë kontaktit ata nuk lidhen kurrë.

4. Fotografia e profilit të kontaktit nuk ndryshon kurrë, edhe nëse mund ta shihni se ka ndryshuar në celularin e dikujt tjetër.

Secila prej këtyre është një mënyrë për të nxjerrë përfundimin nëse dikush ju ka bllokuar në WhatsApp. Nëse vëreni një ose më shumë nga këto gjëra për një periudhë të zgjatur kohore, atëherë ka shumë mundësi që ju të jeni bllokuar, por nuk është një garanci 100 për qind që jeni bllokuar. Kjo kthehet në WhatsApp duke kërkuar të mbrojë secilin nga privatësinë e përdoruesit të saj duke e mbajtur bllokimin sa më të fshehtë të jetë e mundur.

Dhe, duke folur për privatësinë, nëse doni të bllokoni një kontakt në WhatsApp në Android ose iPhone atëherë është e lehtë. Ja se si të bllokoni dikë në të dy platformat e telefonit.

Marrja e T3 nga gjendja aktuale e bllokimit të WhatsApp në iPhone dhe Android? It’sshtë një ekuilibër mjaft i fortë i mbrojtjes së intimitetit të përdoruesit, duke i bërë të ditur bllokuesit, me hollësi, se ata mund të ishin ndërprerë. Ne mendojmë se privatësia duhet të jetë gjithmonë e para edhe pse në internet, dhe si e tillë është mirë të shohësh që Facebook, i cili zotëron WhatsApp, po e merr këtë seriozisht në aplikacion.