Pamjet e reja të filmit Uncharted

foto

Ndërsa filmi i ardhshëm Uncharted aktualisht do të dalë në kinema më 18 shkurt 2022, Sony Pictures Entertainment ende nuk ka publikuar një teaser të duhur e lëre më trailerin, por duket se kompania shfaqi disa pamje që shfaqin dialog në CinemaCon këtë javë. Fatkeqësisht, do të duket se pamjet nuk janë vënë në dispozicion të publikut deri më tani, nëse do të jetë ndonjëherë, por fatmirësisht ka përshkrime në internet nga ata pak fatlumë që mund të shikojnë Tom Holland si Nathan Drake dhe Mark Wahlberg si Victor “Sully” Sullivan në veprim.

Sipas Graeme Guttman të Screen Rant, disa sekuenca të shkurtra u shfaqën në CinemaCon që përfshinin “një me Nathan Drake që hynte në një zonë të ngjashme me shpellën”. Për më tepër, një sekuencë tjetër tregoi Sully të Wahlberg, “Unë po ju ofroj një shans për të gjetur/zbuluar gjëra për të cilat keni lexuar vetëm.” Sekuenca e madhe që u shfaq në CinemaCon duket se vjen nga “një sekuencë kryesore aksionesh ku Nathan Drake shihet duke rënë nga një aeroplan ngarkesash me disa nga ngarkesat që bien me të” ndërsa mbështjellja përfundoi me Sully në një ankand të një lloji Me Nuk tingëllon si sekuencat më emocionuese, por është më mirë se asgjë.

Teknikisht, pamjet e para të përshtatjes së filmit Uncharted janë shfaqur tashmë në internet, megjithëse ishin në një mënyrë jashtëzakonisht të çuditshme. Sony lëshoi ​​një video në maj në lidhje me nismat e saj inovative dhe punonjësit me vetëm dy sekonda të Sully të Mark Wahlberg dhe Nathan Drake të Tom Holland me kostume. Kjo eshte. Kjo është e gjitha përshtatja e filmit Uncharted që është publikuar publikisht në internet. Të paktën ne gjithmonë do të kemi shikimin e parë zyrtar të Tom Holland si Nathan Drake, në të cilin ai me siguri duket pjesa.

Filmi Uncharted aktualisht është vendosur të dalë në kinema më 18 shkurt 2022 pas disa vonesave. Aty luan Tom Holland si Nathan Drake, Mark Wahlberg si Victor “Sully” Sullivan dhe Antonio Banderas në një rol pa emër. Filmi do të shfaqë gjithashtu Sophia Ali (Grey’s Anatomy) si Chloe Frazer dhe Tati Gabrielle (The 100) si Braddock. Drejtori i Venom Ruben Fleischer shërben si drejtor i përshtatjes. Mund të shikoni të gjithë mbulimin tonë të mëparshëm të filmit të ardhshëm Uncharted pikërisht këtu.