Rishikimi i monitorit Samsung Odyssey G9: Qesharak në mënyrën më të mirë të mundshme

foto

Monitori i Lojërave i Samsung Odyssey G9 është i vendosur të qëndrojë në lartësinë e emrit të tij. Gjithçka në lidhje me modelin dhe grupin e veçorive të kësaj ekrani ultrawide synon të përmirësojë përvojën tuaj të lojërave, nga përfshirjet e saj më tradicionale teknologjike (HDR, koha e përgjigjes gri në gri 1ms, shpejtësia e rifreskimit 240 Hz, teknologjitë e sinkronizimit adaptiv të Nvidia dhe AMD) në madhësinë e saj befasuese (49 inç në të gjithë diagonalen) dhe lakimin dukshëm të mprehtë (1000R).

Ky monitor paketohet shumë, dhe duke marrë parasysh çmimin e tharjes së portofolit prej gati 1,700 dollarë, kjo është një gjë e mirë.

Nëse Odyssey G9 do të jetë një gjë e mirë për ju është një pyetje tjetër, përgjigjja e së cilës varet tërësisht nga fakti nëse ju duhen (ose doni) të gjitha këto karakteristika dhe janë aq të përqendruara në lojë saqë jeni të gatshëm të hiqni dorë nga përfitimet e lloji i monitorit normal drejtkëndor që kompanitë dhe shoqëria, po e orientojnë veten e tyre për dekada. Për dikë në gardh, Odyssey G9 jonë tregon se bën shumë gjëra shumë, shumë të drejta.