Risia më e fundit e WhatsApp: Dëgjoni shënimet zanore para se t’i dërgoni ato

WhatsApp sapo tërhiqet nga konkurrenca në botën e aplikacioneve të mesazheve, pasi aplikacioni në pronësi të Facebook vazhdon të përpiqet për përsosmëri. Me më shumë se dy miliardë përdorues, WhatsApp po kërkon ta bëjë aplikacionin e tij sa më të përsosur që të jetë e mundur dhe përditësimi i tyre i fundit është i sigurt për të kënaqur masat.

Shënimet zanore janë bërë gjithnjë e më popullore vitet e fundit dhe inovacioni i tyre i fundit i lejon përdoruesit të dëgjojnë shënimet e tyre zanore para se t’i dërgojnë ato. Më parë, ata kishin lejuar që shënimet zanore të dëgjoheshin me një shpejtësi të shtuar, por ky zhvillim i fundit shkon edhe më tej.

Pasi të kenë regjistruar një klip audio, përdoruesit do të kenë opsionet ose të fshijnë, dërgojnë ose dëgjojnë pjesën e regjistruar.

Mbetet e panjohur, megjithatë, kur funksioni më i ri do të lançohet në aplikacion, por ka të ngjarë të vijë shumë shpejt. Sigurisht, ajo kërkon përditësimin në versionin e fundit të aplikacionit.