Windows shpejton performancën në lojëra falë driverit të Nvidia

Nvidia ka njoftuar se Driver -i i saj i fundit Game Ready sjell mbështetje për Deathloop në Windows 11, së bashku me disa lojëra të tjera kryesore që janë të pashmangshme (si Far Cry 6), ndërsa gjithashtu vuri në dukje se ajo ka tejkaluar një arritje në drejtim të sjelljes së DLSS në mbi 100 tituj.

Pra, përveç mbështetjes së shkëlqyeshme të Deathloop në Windows 11, një numër lojërash të profilit të lartë të cilët do të dalin tani po mbulohen gjithashtu nga drejtuesi i ri, duke përfshirë Diablo II: Resurrected (i cili shfaqet më 23 shtator), Alan Wake Remastered (caktuar për një dalje më 5 tetor) dhe Far Cry 6 (7 tetor).

Lojra të tjera të optimizuara për Windows 11 në drejtuesin e ri përfshijnë Hot Wheels Unleashed, Industria, New World dhe World War Z: Aftermath.

Të dy Industria dhe Alan Wake Remastered përfitojnë nga DLSS, me këtë të fundit jo më pak se dyfishimin e performancës në rezolucionin 4K sipas testimit të vetë Nvidia. Kompania vëren se cilido nga kartat e saj grafike GeForce RTX mund të arrijë mbi 60 kuadro për sekondë në 4K me cilësimet grafike të maksimizuara në Alan Wake Remastered, në fakt.

Duke folur për DLSS, Nvidia gjithashtu zbuloi se ka shtuar mbështetjen për këtë teknologji që rrit normën e kornizës në 28 lojëra të tjera, që do të thotë se në total tani ka më shumë se 100 lojëra që përfitojnë nga DLSS.

Një njoftim i mëtejshëm erdhi me lajmin se Nvidia Reflex do të vijë në Deathloop më vonë këtë muaj, si dhe Splitgate (një revole online falas për multiplayer falas). Ulje e vonesës deri në 50% premtohet me të dyja këto lojëra, që do të thotë se kur shtypni butonin e miut për të ndezur, ai veprim do të përkthehet pak më shpejt në atë që ndodh në lojë-dhe siç e dimë, milisekonda mund të jenë ndryshimi midis jetës dhe vdekjes në një revole.

Katër minj të rinj lojrash kanë marrë gjithashtu mbështetje Nvidia Reflex: Miu i lojërave HyperX’s Pulsefire Haste, plus Roccat Burst Core, Roccat Kone Pro dhe Roccat Kone Pro Air.