Seria Apple Watch 7 mund të nisë dërgesën në mes të tetorit

foto

Më shumë se dy javë pasi Apple prezantoi me krenari Apple Watch Series e saj të ri, tifozët ende nuk e kanë marrë në dorë pajisjen. Kjo ndodh sepse kompania nuk lëshoi një datë specifike të lëshimit, duke thënë në mënyrë kriptike se pajisja do të ishte “e disponueshme më vonë këtë vjeshtë”. Kjo mund të ndryshojë.

Furnizuesi i Apple, Jon Prosser, inteligjenca e të cilit ndonjëherë mund të jetë mjaft i ndotur, tha në Front Page Tech të enjten se Seria 7 do të fillonte të dërgohej në mes të tetorit. Prosser citoi burime të shumta, të paidentifikuara të njohura me orarin e lëshimit të ardhshëm të orës dhe shpjegoi se para -porositë mund të fillojnë që javën e ardhshme. Përveç kësaj, rrjedhësi pretendon se Apple ka informuar shtypin se ata duhet të presin më shumë informacion mbi njësitë e rishikimit të Apple Watch në javët e ardhshme.

Ndërsa njoftimi i Prosser duhet të merret me një kokërr kripë, ekziston një tregues tjetër i mundshëm që inteligjenca e tij mund të jetë e ligjshme.

Javën e kaluar, një përdorues i Twitter postoi një mesazh që supozohet se mori nga shërbimi ndaj klientit në Hermès, i cili planifikon të ofrojë modelet e veta të Apple Watch përsëri këtë vit, në përgjigje të një hetimi të dukshëm se kur do të ishte në dispozicion pajisja Apple Watch Series 7 e markës luksoze Me

Paraporositë e Apple Watch Series 7 do të fillojnë më 8 tetor, u përgjigj Hermès. Nëse marrim fjalën e Hermès për të, data e porosisë së Prosser dhe data e transportit në mes të tetorit mund të jenë të besueshme.

Seria 7 është ridizajnimi më domethënës i Apple i pajisjes që kur debutoi në 2015. Një nga ndryshimet më të dukshme është ekrani. Ekzistojnë dy madhësi rastesh: 41mm dhe 45mm, një rritje nga 40mm dhe 44mm, respektivisht. Ora gjithashtu ka korniza më të vogla, duke lejuar një ekran më të madh dhe një tastierë të plotë QWERTY. Nëse nuk keni vizionin më të mirë, Seria 7 ju ka mbuluar: 70shtë 70% më e ndritshme.