Seria Samsung Galaxy S24 thuhet se do të lançohet më 18 janar

foto

Samsung mund të lëvizë datën e lëshimit të flamurit të saj të ardhshëm, serisë Galaxy S24, në janar të vitit të ardhshëm.

foto

Gjatë disa viteve të fundit, ngjarjet e lançimit të Samsung për flamurët e Galaxy S kanë lëvizur shumë. Para pandemisë COVID-19, ngjarjet e nisjes ishin kryesisht në mars, por janë zvarritur më herët gjatë vitit çdo vit. Pas serisë së vitit të kaluar Galaxy S23 që debutoi në mes të shkurtit 2023 , seria Galaxy S24 me sa duket do të kalojë në datën më të hershme të lëshimit ende.

foto

Ice Universe raporton në Weibo se Samsung synon 18 janarin si datën e lëshimit (ose të paktën kohën e përafërt për ngjarjen e lançimit) për serinë Galaxy S24. Kjo është një muaj më herët se vitin e kaluar dhe disa javë më herët se lançimi i janarit të fundit për Samsung, seria Galaxy S21 .

Pse data e hershme? Në të vërtetë, kjo nuk është e qartë, por ia vlen të kujtojmë se Samsung e shtyu lançimin e Galaxy Z Fold 5 dhe Galaxy Z Flip 5 me disa javë për të zbritur në korrik, ku pajisjet e palosshme të kompanisë kanë debutuar tradicionalisht në gusht. Veçanërisht, kjo datë e hershme ende nuk e vendos Samsung në kohën e shfaqjes vjetore të Elektronikës së Konsumatorit (CES) në Las Vegas, i cili në vitin 2024 do të zgjasë nga 9 janari deri më 12 janar, por kjo nuk është vërtet surprizë – CES nuk ka qenë në të vërtetë ndonjëherë për telefonat.