Si të hakoni lojën e dinosaurit në Chrome

foto

Dëshironi të dini se si të hakoni lojën e dinosaurëve Chrome?

E krijuar fillimisht për të argëtuar përdoruesit e Chrome kur humbasin lidhjen në desktopin ose pajisjen e tyre celulare, loja e fshehur tani mund të luhet kur jeni në linjë, si dhe jashtë linje.

Siç jeni me siguri të vetëdijshëm, ai përfshin drejtimin e një Tyrannosaurus Rex nëpër një peizazh anash rrotullimit. Shmangni pengesat në rrugën tuaj dhe mbajeni dinosaurin në punë sa më gjatë që të jetë e mundur për të arritur një rezultat të lartë dhe për të mposhtur atë të mëparshëm.

Ju mund të pyesni veten se si mund të hakoni një lojë kaq të thjeshtë, por ka disa truke të fshehta. Ju mund ta bëni dinosaurin të vrapojë më ngadalë ose më shpejt, të hidheni më poshtë ose më lart, dhe-më e mira nga të gjitha-ta bëni T-Rex të pamposhtur kundër pengesave në rrugën e tij.

Këtu, ne do të shpjegojmë se si t’i zbatojmë këto rregullime të fshehta dhe ta bëjmë lojën e fshehur të pafund të vrapuesit të Chrome me të vërtetë të pafund. Por së pari, këtu është një udhëzues i shpejtë për lojën në rast se nuk keni luajtur kurrë më parë.

Edhe pse mund të prisni derisa të dilni jashtë linje për të luajtur lojën e fshehtë të dinosaurëve të Chrome, mund ta luani atë në shfletuesin tuaj tani pa pasur nevojë të humbni lidhjen tuaj të internetit. Ja se si të luani.

Shkruani chrome: dino në shiritin e adresave të Chrome dhe shtypni Enter. Kjo do të shfaqë një grafik të një dinosauri me udhëzimin “Shtypni hapësirën për të luajtur”.

Shtypni Spacebar në tastierën tuaj për të filluar lojën sekrete të dinosaurëve.

Loja nuk mund të jetë më e thjeshtë. Ndërsa dinosauri kalon nëpër peizazhin e shkretëtirës, ​​vazhdoni të shtypni tastin hapësinor ose shigjetën lart në tastierën tuaj për të kërcyer mbi kaktusët. Kur godisni njërën, loja ka mbaruar.

Loja bëhet vazhdimisht më e shpejtë dhe vendos kaktusë më të mëdhenj dhe më të shpeshtë në rrugën tuaj.

Pasi të keni arritur 500 pikë, ekziston një pengesë tjetër për të shmangur në formën e pterodaktileve që fluturojnë drejt jush.

Shmangni kontaktin me këto duke u hedhur mbi to ose duke shtypur tastin e shigjetës poshtë për të rosë.

Loja dinosaur kalon në modalitetin e errët (grafika e bardhë në një sfond të zi) kur kaloni 700 pikë, pastaj ktheheni në modalitetin standard në 900 pikë.

Kjo ndodh përsëri në 1,400 pikë dhe çdo shumëfish i mëtejshëm i 700.