Snapchat bllokohet përsëri

foto

Snapchat përjetoi një çështje masive të enjten në mbrëmje, me më shumë se 125,000 përdorues që raportuan probleme në Downdetector.

Snap e pranoi problemin në një tweet në 6:51 pasdite në ET. “Ne jemi të vetëdijshëm për një çështje që parandalon hyrjen e disa Snapchatters”, tha kompania nga llogaria e mbështetjes së Snapchat. “Prisni fort, ne po e shikojmë atë dhe po punojmë për një rregullim!” Snap raportoi se çështja u zgjidh pesë orë më vonë. Mbështetja Snapchat këshillon përdoruesit të azhurnojnë manualisht aplikacionin në App Store nëse problemet vazhdojnë.

Ndërprerja pasoi një defekt të keq nga qershori ku një version i aplikacionit iOS Snapchat do të rrëzohej në lansim. Ky gabim përfundimisht u rregullua në një azhurnim të lëshuar menjëherë pas.

Si gjithmonë, unë rekomandoj shumë të ndiqni memet që njerëzit po postojnë në Twitter – ato duhet të ofrojnë një tërheqje argëtuese sa herë që Snapchat zbret.