Stacioni Vegas Loop Westgate i Boring Company pritet të hapet në verë

foto

Stacioni Vegas Loop Westgate i Boring Company (TBC) pritet të hapet gjatë verës, i tha Teslarati Autoriteti i Konventës dhe Vizitorëve të Las Vegasit (LVCVA).

foto

Pjesa Westgate e Vegas Loop është e lidhur me Las Vegas Convention Center (LVCC) të kompanisë Boring. LVCVA informoi Teslarati se TBC po bën përparim në tunelin Westgate.

foto

Kohët e fundit, ekuipazhet e TBC u panë duke gërmuar tunelin midis Qendrës së Konventave në Las Vegas dhe Westgate. Tuneli i ri Vegas Loop fillon në pjesën veriperëndimore të kampusit LVCC. Tuneli Westgate i stacionit Vegas Loop do të shfaqet në stacionin e Rivierës pranë parkingut të West Hall të Qendrës së Konventave.

“Tuneli parashikohet të përfundojë në gjysmën e dytë të prillit, me hapjen e stacionit Westgate që pritet diku këtë verë,” tha LVCVA me Teslarati.

Vegas Loop në Qendrën e Konventave në Las Vegas festoi një moment historik të rëndësishëm në fillim të kësaj jave: transportimin e pasagjerit të tij të njëmiliontë. Ky moment historik është vetëm i pari nga shumë-veçanërisht duke pasur parasysh që Lakja Vegas nuk është ende plotësisht funksionale.

Lak Vegas është aktualisht i lidhur me LVCC Loop nëpërmjet tunelit të tij në Resorts World. Stacioni Boring Company’s Resorts World transporton pasagjerë në Qendrën e Konventave në Las Vegas. Pasi të jenë në kampusin e Qendrës së Konventave, pasagjerët mund të udhëtojnë lehtësisht ndërmjet Sallës Perëndimore në Sallën Jugore me LVCC Loop të TBC në afërsisht 2 minuta. Ecja nga Salla Perëndimore në Sallat Veriore dhe Qendrore zakonisht zgjat 25 minuta.

Vegas Loop pritet të ndërtojë një sistem tuneli prej 65 miljesh nga qendra e Las Vegasit përmes korridorit turistik të Sin City. Sistemi i shtrirë i tunelit ka 69 stacione të planifikuara, vuri në dukje LVCVA, dhe do të përfundojë në Aeroportin Ndërkombëtar Harry Reid. Vegas Loop pritet të transportojë deri në 57,000 pasagjerë në orë me kapacitet të plotë.